12.2.06

Morsdag

Oppvartningen i dag tyder på at jeg har vært en utrolig snill og god mor i år. Hehe. Ikke bare har jeg fått noe å slå ihjel timene med under OL. Roser og kake fra Pascal (se bilde over) vanket det også. - Og kaffe. Mmm!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, nyt det nå! Når barna flytter ut kan en være glad de i det hele tatt HUSKER dagen!!!!!

Elisabeth sa...

OK. Så ringte jeg seint, men jeg ringte da? ;-)

Eirik sa...

Vi som hadde en radikal oppvekst på 70-tallet har det enklere slik: vi ble nemlig informert om at dagen var et kommersiellt påfunn for å selge mer kaker og blomster og postkort, og fikk streng beskjed om _aldri_ å markere verken den eller farsdagen. Når jeg ser de fine bildene dine, begynner jeg å lure på hvor smart det var av opphavet... ;-)

Elisabeth sa...

Hehe. Synd for dem, ja. Enkelte prinsipper er det viktig å tenke igjennom konsekvensene av før man dytter dem på avkommet. Selv er jeg tilhenger av enhver dag som gir muligheter i form av kakespising. (Særlig hvis det er kake jeg ikke har laget selv.) :-D

Og til de som lurer på hva slags smak det var på kaka, kan jeg informere om at det var en slags nøttesmak med et innslag av kaffe og sjokolade, og med et tynt lag karamell på toppen ...

Anonym sa...

Forresten - nå har jeg en riktig dårlig skjerm på jobben (staten), men er det kake det som ser ut som to svartbrente rundstykker med osteskiver dandert i krusedull på TOPPEN????

Hilsen en mor som tross alt var glad for den SENE telefonsamtalen

Elisabeth sa...

De svartbrente rundstykkene med knørva gulost var i virkeligheten sjokoladekake, med sjokolademousse inni og et krøllete flak med hvit sjokolade på toppen.

Hvor ville du forresten lagt ostekrusedullen? (Hvis det hadde vært svartbrente rundstykker m. ost, mener jeg?) Under?

Du er sikkert bare misunnelig fordi du ikke har så snille barn som jeg har. ;-) (Imidlertid har det ene barnet ditt et gavekort fra Vinmonopolet som skal byttes inn i pappvin til vinterferien. Kanskje det kan hjelpe litt?)

Anonym sa...

Mmmmm - høres helt greit ut. Moren har forresten fått ny forsyning (6 nye flasker), men det er nok litt lettere å bære med seg pappvin.

Angående osten så ville jeg vel helst ha skåret rundstykkene i to og lagt på hver sin halvdel, det ser altså ut som om osten er lagt på toppen av hele rundstrykker.

Var kakene gode?

Elisabeth sa...

De kom fra Pascal i en pen liten pappeske, og besto for det meste av fløte, sjokolade, sukker, egg og andre godsaker, så hva tror du? Mmm!

Når det gjelder bæring og vin, så har vi da pulk? Klarer vi å slepe inn 40 liter vann, skal jeg alltids klare 6 flasker vin også. Selv om det kanskje er litt mer enn det jeg vanligvis heller i meg i løpet av en uke. ;-)