28.9.06

Sukkertøyteppe

Lurer på hvordan det er å gå barbeint på dette fantastiske teppet? Det minner meg nesten litt om disse fargeblindhetstestene. Husker at det var et par sånne i leksikonet jeg vokste opp med, og at jeg var veldig fascinert av dem. Ganske fine?

5 kommentarer:

Plask sa...

Jeg måtte sende en mail og få prisen på det teppet, det ser utrolig deilig ut. Tenk å ha det som det første man setter føttene på om morgenen :) Jeg har garantert ikke råd, men så har jeg noe å drømme om.

Kan jeg linke til deg fra deterfintmedregn.blogspot.com? Jeg er innom deg hver dag for å se om du har noen nye tips, så..... :)

Plask (Linn)

Elisabeth sa...

Så klart du kan linke til meg! Bare hyggelig. :-D

-Og finner du ut hva teppet koster, er jeg også veldig nysgjerrig ...

Plask sa...

Det skal jeg gjøre:)
Et tips til deg som har barn: Man kan bade gratis på Oslobadene i dag og i morgen, se linken for å skrive ut billett!

Plask

Plask sa...

Hei, fikk mail fra teppedamen :)
"Hi Linn
The Panamic rug costs £475.00 a sq metre. Making a the cost of a standard 2m x 1.5m rug approx £1400.00, although we would be happy to send you a quote if you have a particular size you would like.
We would be happy to send you a product catalogue if you send us your address.
Kind Regards
Lee hewett"
Må spare en stund der, ja....

Elisabeth sa...

Eventuelt begynne å lage filtkuler selv ... Eller kanskje sette i gang ungene med filtkuleproduksjon? Hvis jeg får hele barnehagen til Selma i arbeid, burde et teppe være innen rekkevidde i løpet av et par uker. -Unger kan produsere overraskende store mengder ting på kort tid. -Bare i høstferien har mine tegnet seg gjennom en hel pakke kopipapir f.eks. ;-)