13.2.07

Vintage-Vespa

Noen kjøretøy er rett og slett stiligere enn andre. Motorsykler har aldri vært min greie, men Vespaer, har jeg vært svak for. De er rett og slett veldig pene.
Her er en hel haug med Vespaer (m/matchende damer) hentet fra diverse Vespa-kalendere. Jeg falt av naturlige årsaker for bildet under:

6 kommentarer:

Plask sa...

Åh, jeg er helt enig! Er heller ingen motorsykkelfantast, men Vespaer er nydelige. Kunne godt tenkt meg en selv, hadde det ikke vært for prisen. Trettitusen for en scooter er ikke helt i orden.

:-) Plask

Elisabeth sa...

Nei, det er litt dyrt. Men det burde være mulig å leie en for en fin sommerdag f.eks ...

Anonym sa...

Ja, ja, enda en rød bikini med hvite prikker! Så rart at du falt for det bildet - hehe. Ellers hadde min venninne (Tove Strand) en slik Vespa. Dessverre var ikke kjøreferdighetene de helt store - hun startet sykkelen, kjørte ut av porten og rett i fjellveggen og det var det.

Hilsen mamma

Elisabeth sa...

Hehe. Ja, jeg har bikinien, mangler Vespaen. ;-)

Kan nesten skjønne Tove, det er mye vanskeligere enn man skulle tro å kjøre moped. Husker jeg lånte Tinas en gang til fotballtreninga, og da jeg kom fram ante jeg ikke hvordan jeg skulle "skru den av". Jeg hadde tross alt lappen, og det føltes bare helt feil å kvæle motor'n. Heldigvis var det noen 12 år gamle gutter som kunne hjelpe meg ...

Anonym sa...

Hei Elisabeth, du vet nok ikke hvem jeg er, men jeg har fulgt med på din blogg siden Juni 2006.
Jeg vil gjerne takke deg for at du skriver en så behagelig, fin og underholdende blogg. Det er på grunn av elisabethsblogg at jeg selv ble inspirert og fikk lyst til å prøve meg som blogger. Om jeg har så mange lesere som deg, tja, det vet jeg nå ikke, men det er en fin-fin hobby og jeg ville ikke vært foruten å lese andres blogger og å skrive selv.
Med vennlig hilsen
Cahilla

Elisabeth sa...

Hei Cahilla!
Det var veldig hyggelig å høre! Det er ikke hver dag jeg får muligheten til å hilse på en fast leser, og ekstra hyggelig er det at du har fulgt med så lenge.
:-D

Jeg skal ta en kikk på din blogg nå - spennende å se hva du skriver om!
:-)