24.2.07

Vinterferie

Da var vi tilbake i byen etter noen deilige og avslappende dager i skogen. Dvs. starten ble en smule strabasiøs, da vi - etter å ha stoppet opp i "hate-svingen" i bakkene opp til hytta - fikk bekreftet mistanken vi hadde om at kjettingene vi hadde var i minste laget til den nye bilen. Etter mye banning og rulling rundt på bakken under bilen fikk vi pressa dem på og kunne fortsette i snegletempo opp til hytta. Der ble det fastelavensboller og fyr på peisen, og dermed var ferien i gang. Etter et par dager med tilnærmet påskevær sank temperaturen drastisk, og det begynte å snø. Og det har det gjort siden. Det innebar at det ble det mye lesing foran peisen på meg, mens Arne levde ut sin indre Lars Monsen i skisporet og barna lekte ute i snøen. -Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.

Gårsdagens operapremiere var kjempeflott, og vi fikk lurt oss til en meget sen middag på New Orleans (anbefales!). Og i dag har både Arne og jeg fikset på hyttesveisen, så da er vi urbaniserte og klare til å motta barna som har vært hos slekta på Røyse.

4 kommentarer:

Twiggy sa...

beautiful pictures!! we don't have snow where I'm at :)

Elisabeth sa...

Thank you! :-)
The pictures are from Vikerfjell (in Norway), and the week we spent there it snowed a lot. Great fun for my two girls.

Anonym sa...

Åhh - så herlige bilder! Særlig stemningsfullt foran peisen. Selma ser ut til å ha fått mer dreis på skigåing?

Hilsen mamma

Elisabeth sa...

Jada, det har blitt mye peiskos. I 15 minus er det en bra ting å drive med. Hehe. Selma har blitt riktig flink på ski. Hun laget seg ei lita løype som hun kjørte om igjen og om igjen. Det er nok en stund til hun står i vaffelkø på Tosseviksetra, men en liten skitur i påsken skal vi nok få til.