19.10.06

Ada og Linus8 kommentarer:

Jorunn sa...

Fantastiske portretter, Elisabeth. Du er en superfotograf med en intenst misunnelsesverdig linse.

Mattias sa...

uj uj vad söt, den får inte mina döttrar se, då vill dom bara ha mer katter.

Elisabeth sa...

Det er veldig vanskelig å ikke ønske seg katt når man ser noe så søtt som Ada og Linus ... Må besøke dem i dagslys en gang også. Lurer på om jeg klarer å overtale jentene til å bli med. Hahahahahahaha! :-)

Eirik sa...

Som dere så igår, har vi den åpne dørs politikk her i huset hva angår barn og katter. Så det er bare å komme innom!

Ada og Linus ser forøvrig ut til å ha tatt alle de nye ansiktene med stor fatning. Ja, det virker sant å si som om de er veldig sugne mer dansing med Hanna og Selma. Vi gamlingene kan liksom ikke henge med i samme takt, vettu... :-)

tomy sa...

Sukk.
En sann lidelse for en allergiker, disse nøstene.

Eirik sa...

12 har markert bildet som favoritt, og det er over 250 views i skrivende stund. Si hva man vil, men kattunger gir veldig god Flick-mojo. :-)

Elisabeth sa...

Jeg innser at for å få opp treffene på både blogg og Flickr er det bare én ting å gjøre, og det er å skaffe seg et par pusekatter. Har aldri opplevd maken! :-)

Elisabeth sa...

12 timer siden din kommentar har forøvrig tallene økt til 296 views og 13 som har markert det som favoritt. -Det neste bildet på lista over flest views er forøvrig dette som etter omlag et og et halvt år har krabbet opp i 68 views. Men jeg ser at et annet kattungebilde kryper stadig nærmere – ikke skjønner jeg hvorfor? ;-)