30.10.06

Teflekker

Stain Teacup (laget av Wood) blir finere og finere jo mer man bruker den. Ganske stilig! Lurer på om de fungerer med kaffe også? Har et vagt minne om at vi faktisk lærte på skolen at kaffe - til tross for sin overlegne smak - dessverre ikke er lysekte, slik te er.

I november kommer jeg forresten til å være med på DrawMo! Det har etterhvert blitt ganske mange som har meldt seg på, og det skal bli spennende å følge prosjektet. Ideen kom fra India, og hun fikk det hele i gang. Tanken er at man tegner minst én tegning hver eneste dag hele november, (selv om ingen blir sparket ut hvis det glipper halvveis) for å få fart på tegningeferdighetene igjen. Eventuelt utvikle ferdigheter som ligger og slumrer under overflaten. Det holder å ha lyst til å prøve. Tror jeg må forsøke å tenke ut et tema eller et fast tidspunkt å tegne på for å øke sannsyligheten for at jeg klarer å stå løpet ut. Vi får se hvordan det går ... Har fremdeles én dag igjen før det braker løs. :-)

8 kommentarer:

Plask sa...

Høres veldig gøy ut! Jeg prøver å følge fotooppgaver på nett, selv om jeg ikke sender inn bilder så har jeg liksom min egen deadline. Er ikke så flink til å få det gjort, merker jeg. He he. Lykke til!

:-) Plask

India sa...

If what you wrote above is "Golly, I sure do wish I could get one of those Stain Teacups," I am totally with you. (Again, I say: Norwegian sure is easy!)

Jorunn sa...

Ufattelig kule tekopper!

Elisabeth sa...

Plask: Takk, takk. Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at dette kommer til å bli veldig vanskelig å gjennomføre. Hehe. Men jeg har bestemt meg for å ikke være altfor streng med meg selv. ;-)

India: Your understanding for the norwegian language is really amazing! ;-)

Elisabeth sa...

Jorunn: Ikke sant? Har sendt en mail for å høre om det er noen planer om å lage dem for salg. Kanskje vi kan sende en gruppe-bestilling. Hehe.

Plask sa...

Jeg blir med på gruppebestilling hvis dere får det til :-)

(host host host hihihi)

Plask

Elisabeth sa...

Har fått mail fra tekopp-damen, og hun lovet å gi meg beskjed så fort de er i salg. (Hun jobber med saken.)
:-D

Anonym sa...

Meg og!!!!!!!

Hilsen mamma