18.10.06

Min dag i historien

Tar Eiriks utfordring, og dokumenter med dette tirsdag den 17. oktober, før jeg glemmer den. Det var tross alt en helt vanlig tirsdag, og slike dager blandes fort sammen med helt vanlige onsdager og torsdager osv ...

17. oktober 2006
Våknet av vekkerklokka halv sju som vanlig. Kølsvarte natta ute. Laget frokost og smurte matpakker til jentene og laget havregrøt (mikrobølgeovn-varianten med eplesmak) til meg selv. Var ute av døra halv åtte og gikk til jobben. Villvinen på muren i Vår Frelsers Gravlund har blitt helt rød nå.

Startet arbeidsdagen med mail og en solid dose koffein. Er over det verste stresset på jobben, og kunne konsentrere meg om å rydde litt på maskinen i tillegg til å brekke om en co-produksjon som skal til sverige i løpet av neste uke eller noe sånt.

Løp hjem for å hente Selma i barnehagen, og Hanna på skolen sånn i halvfire-tiden. Rask middag, omelett, før Arne og jeg lot jentene være alene hjemme for å gå på boksetrening. Det var bare oss to og instruktøren der, så det ble en hard time. Klarte noe jeg aldri har klart før, nemlig push-ups med klapping i mellom. Var veldig stolt av meg selv, selv om antallet jeg klarte ikke var noe å skryte av. Det er tross alt et laaaangt skritt i riktig retning. Hjem til dusjing og legging av barn. Satte en brødeig og kollapset foran TV'n. Tirsdager er tross alt "Grey's Anatomy"-dager. Avrundet kvelden med 4 skiver nybakt (varmt) havrebrød med smør (mye) og brunost. Mmm ...


-Og det var det. Alle andre som leser dette (og som ikke alt har lest det hos Eirik oppfordres til å delta. Pek gjerne til Eiriks opprinnelige post.

3 kommentarer:

Eirik sa...

* Gulp * Boksetrening? Du blir skumlere og skumlere, Bjone. Tør vi virkelig slippe deg innpå to søte, grå kattenøster? ;-)

Elisabeth sa...

Har da alltid vært skummel, jeg? Til tross for at Thore (instruktøren) stadig snakker om "streetfights" tror jeg ikke at jeg kommer til å praktisere boksing utenfor treningsstudioet i noen særlig grad. Hvis ikke jeg og min mann skal starte en gjeng og lage litt bråk på Bislet, da. ;-)

PS-Kattene er trygge. Til tross for min formidable armstyrke ...

Ellen sa...

Jeg har også skrevet om min opplevelse av 17. oktober 2006.