17.10.06

Blurb?

Kanskje litt kort tid til jul, men til neste jul vil det kanskje være mulig å kjøpe en Mat for Mons kokebok, trykket og sendt takket være Blurb Home? (Selv om designeren i meg har *litt* problemer med ferdig-designede sider ...)

2 kommentarer:

Eivind sa...

Det var bare et tidsspørsmål før noen så et potensielt marked for blog-til-bok. Har sjøl tenkt at det kunne vært fiffig. Overrasket over at Google ikke har vært frampå allerede, men hva vet jeg? De eier vel Blurb, om ikke enda så sikkert snart.

Foreløpig har jeg ikke overveldende lit til kvaliteten på disse produktene. En kompis bestilte en Truprint fotobok av sine digitale fotos, og resultatet ble kjapt sendt i retur. Har ennå ikke prøvd iPhotos bøker, men er fristet til å prøve. Her burde jo Apple komme med en suveren løsning, iallfall i forhold til iWeb-produserte skriverier.

Har ikke fått til den blog-til-bok funksjonen, men den er vel kanskje ikke fullt implementert enda?

Elisabeth sa...

Google eier det meste, ja, så hvis Blurb viser seg å bli populert står de sikkert klar med lommeboka ...

Men jeg tror at f.eks. denne bloggen hadde vært usedvanlig uinteressant i bok-format. Når man ikke kan klikke på linker blir jo litt moroa borte. Og det gjelder vel i grunn for de fleste blogger jeg leser også.

iWeb har jeg faktisk klart å holde meg unna. Har mer enn nok med å blogge på de bloggene jeg allerede har pådratt meg. ;-)