29.10.06

Et døgn på landet

Byttet leiligheten mot hus på landet for et døgn. To ekstra barn og hund fulgte med på kjøpet. Hadde en veldig hyggelig lørdag, og på søndag gikk vi tur med barn, hund og makrolinse i brukbart vær før høstens første snøfall kom. Da vi kjørte hjem over Sollihøgda i kveld, var det hvitt på trærne og på bakken ...

6 kommentarer:

Plask sa...

Åh, jeg må skaffe meg en makrolinse:-)
Kunne du gitt meg et tips? Jeg aner nemlig ikke hvordan jeg lager collage sånn som du har gjort med naturbildene dine i dette innlegget.. Synes det er uhorvelig knotete å finne ut av det ved prøv-og-feil-metoden :-)
Hvis det er mye å forklare så må du selvfølgelig bare droppe det!
Plask (pettson.pettson(krøllalfa)gmail.com)

Elisabeth sa...

Makrolinse er kjempegøy! Har ønsket meg en siden jeg fikk mitt første speireflekskamera, og det er leeeenge siden. Når det gjelder collagen er det ikke noe hokuspokus, jeg bruker bare Photoshop, og klipper og limer. Kan sende deg en mail og forklare det mer nøyaktig. ;-)

Anonym sa...

Åh - så søte unger (de andre bildene er også fine), men jeg synes nesten jeg kjenner lukten av høst når jeg ser på disse ungene!

For øvrig ligger det fremdeles litt snø igjen på takene i Bjørndal.

Hilsen fra en "uhildet" betrakter - mormor.

Elisabeth sa...

Hehe. Ja, det er lett å se at det var "friskt" ute i går. De er ganske røde på nesa alle sammen. Men veldig søte, så klart!

Jorunn sa...

Men Elisabeth, da. Slike ting skriver man ikke i privat e-post til én utvalgt kommentator, man lager en fin howto-bloggposting som alle vi collage-uvante kan bokmerke! Akkurat som med Berlin-tips ;-)

Elisabeth sa...

Ah ... men da må jeg ta screenshots og greier, da vel? Hm ... Ok. Skal lage en liten bruksanvisning, men den vil kun være brukbar for folk med Photoshop. ;-)

Berlin-tipsene kommer også snart. Hehe.