23.12.06

Jeg tilstår ...

... jeg har et unormalt forhold til juletrær. I dag tror jeg at jeg skjønte hvor problemet ligger.

Når man er liten er juletrærne kjempestore - fordi man er lav. I motsetning til de fleste normale mennesker har jeg antagelig nektet å innse at etterhvert som man selv kryper oppover i høyden bør juletrærne se mindre ut. Jeg har kompensert for økt kroppshøyde med stadig større trær. Dagens tre er nok temmelig nære rekordtreet fra 2001. Latterlig stort. Men du verden - så tett og vakkert. At man ikke kan bruke halve spisestua spiller ingen rolle. Dette er et tre etter mitt hjerte!
:-DDessuten kan jeg antagelig være glad jeg har vokst fra aversjonen jeg hadde mot å høste juletreet uti januar engang. For jeg tror ikke dette treet ville ha sett veldig pent ut i midten av mars ...

6 kommentarer:

Jorunn sa...

Nydelig tre! For oss med firbeinte i huset har "kryper oppover i høyden" en noe annen klang når det gjelder juletrær :-D

Elisabeth sa...

Takk takk, joda, det er nydelig. (Selv om jeg må innrømme at jeg har tenkt "wæ!" et par ganger når jeg har rundet hjørnet og det spretter fram i all sin fyldige prakt.)

Tror faktisk Ada og Linus ville hatt problemer med å klatre i det. Det er grusomt tett ...

Eirik sa...

Herlig YouTube-klipp! Er det laget med kameraet på Macen? (GOd jul, forresten! :-)

Elisabeth sa...

Hehe. Nei, jeg har så gammel mac, så her er det nok dessverre ikke noe kamera. Satte videokameraet på stativ og testet ut et-bilde-om-gangen-funksjonen. Burde nok ha tatt bilder litt oftere, men jeg hadde glemt hvor mange bilder som skal til for å få 1 sekund film. Må prøve på nytt når juletreet skal ned. Det bør bli minst like bra. Hehe. (Har alltid vært litt svak for tidskomprimerte filmer. Like gøy hver gang!)

-Og god jul til dere også!!
:-)

Eirik sa...

Hmmm.... Hva er det med dere designere og juletrær: http://igallo.blogspot.com/2006/12/christmas-eve.html ? ;-)

Elisabeth sa...

Hehe. Ikke vet jeg. Det er vel kanskje den ene gangen i året hvor vi kan få utløp for alt det vi til daglig undertrykker med strenge grid-er og minimalistiske uttrykk?

For er det én ting mitt juletre ikke er så er det minimalistisk. Høhø!