24.1.07

Er dette kult?

Eller er bare tullete? Jeg prøvde Snap på bloggen min i ca. 2 minutter før jeg begynte å lure litt på om det (selv om det unektelig ser ganske stilig ut) egentlig er mest irriterende. Så jeg tok det bort igjen ... Prøv selv, og se hva dere synes. Kanskje tok jeg feil?

7 kommentarer:

Bjørn sa...

Næh, jeg synes også det er litt slitsomt med sånne sprettfrem-dingser. Og hvis man først skal være slitsom, så skal man gjøre det ordentlig! For eksempel ved å lime inn følgende i adressefeltet i nettleseren din NÅ: (det er ikke farlig, altså)

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName("img"); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+"px"; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+"px"}R++}setInterval('A()',5); void(0);

Og hvis ikke det er slitsomt nok, prøv gjerne noen sine bilder fra India. #8D) Og hvis boksen din klarer å snurre det scriptet der for forsiden på VG, da har du kraftig boks, da! (Funker på omtrent alt som er av nettsider.)

Elisabeth sa...

Jada. DET var skikkelig irriterende. (Og den nye Mac'en jeg har på jobben fiksa faktisk forsiden til VG også. Ah ... Ikke noe er som en splitter ny Mac Pro ...)
;-)

*Noen* Har tatt veldig fine bilder i India. Og det virker som et varmt og deilig sted på en dag som denne. Hutre-hutre!

HPL sa...

Så litt dustete ut, ja.

Forresten, Elisabeth, jeg ser at du har ryddet opp i din liste over norske blogger. Det ser ut til at min blogg ved en feil har falt ut. Men det går greit, det. Ikkeno' problem, nei. ;-)

Elisabeth sa...

Hæ?
Har du detti ut?
Også jeg som satt og var trist fordi du har sluttet å skrive i bloggen din? Som er en av yndlingsbloggene mine? Fikses umiddelbart!

:-)

HPL sa...

Har ikke sluttet å skrive, men har hatt en laaaang periode der det som har stått ikke har vært så veldig interessant.
Men hvis du vil ha litt Monty Python i en stresset arbeidsdag er bloggen min stedet å gå nå.

Elisabeth sa...

Hehe. Men du hadde jo ramla helt ut av Bloglines hos meg, og siden det er stedet jeg følger med på om noe nytt har dukket opp trodde jeg jo du hadde sluttet helt med blogging og konsentrerte deg om å låne ut oppbyggelig litteratur til folket i Flekkefjord i stedet.

eirnewth sa...

HP: Også i min Bloglines-konto sluttet din blogg å oppdateres, hvilket får meg til å tro at det er et problem med RSSen din, snarere enn med innholdet. ;-)

Ellers: Snap er gørrnellete - på nivå med reklamepekere med dobbel understreking. Skal man ha prefetching av nettsteder, er det et tiltak som påvirker brukeropplevelsen såpass at det bør kunne skrus av og på brukeren. Mao en god ide til en plugin i Firefox, f.eks.