9.1.07

Så er den her ...

Apples iPhone. Omsider. Og selv om den ser både fin og flott ut, kan tror jeg ikke jeg kommer til å gråte meg i søvn over at jeg kjøpte meg ny mobil i forrige uke. Lagringskapasiteten blir for liten for meg som bruker iPod'n til å frakte jobber rundt omkring. Og musikk + mobil har foreløpig ikke vært min greie. Dessuten er en sånn alt-i-ett-greie er jo ikke alltid så lurt. For eksempel hvis man har lett for å miste ting i bakken ...

Blir spennende å se om det dukker opp en ny iPod også. En med masse, masse, lagringskapasitet og stooor fin fargeskjerm. Det hadde vært noe.

8 kommentarer:

Eivind sa...

Det blir nok en iPod i år ja, i en eller annen form. Virker jo sannsynlig at det kommer en iPod-utgave tilsvarende dette med mer lagringsplass. (Da slår jeg til! Kan foreløpig godt ha en separat telefon.) Hvis ikke er det jo hele litt poengløst... Merkelig hvordan scroll-hjulet nå plutselig virker gammeldags...

Greier meg egentlig fint med en 20-punds mobil. Trenger ikke en til 3000 kroner. Enda.

Elisabeth sa...

Hehe. Vi får vel se.
Jeg rekker nok å slite ut min gamle før du kjøper deg en ny. Tror jeg.
;-)

Plask sa...

Min iPod streiker litt for tiden, må slå den i setet når jeg tar bussen til jobb. Noen ganger må jeg slå den i veggen også. He he.
Det passer altså godt med en ny modell nå, så de tidligere modellene blir billigere og jeg kan kjøpe meg en ny!

:-) Plask

Elisabeth sa...

Hehe. Min stopper opp på nøyaktig det samme stedet hver dag. I det jeg krysser fotgjengerfeltet i Wilhelmsgate. Mao. etter at den har spilt i et par minutter. Etter at jeg har startet den igjen går den som bare det, så den er kanskje bare litt morragretten ...

Eirik sa...

Intet gir meg større lyst til å kjøpe en dings fra Apple (for sikkerhets skyld en dings jeg er helt avhengig av i jobben), enn de to siste kommentarene. Men hey, det er vel bare å daske iPhonen mot noe hardt når den streiker. Eller bytte den hver tredje måned, som så mange iPod-eiere gjør. ;-)

Elisabeth sa...

Bytter iPod hver 3. måned? Jeg har aldri møtt noen som har gjort det, men nå kjenner jo naturligvis ikke jeg like mange som deg. Og de jeg kjenner er nok ikke like slumsete som de du kjenner.
;-)

Eirik sa...

> Og de jeg kjenner er nok ikke like
> slumsete som de du kjenner.

Huff ja, jeg glemte jo Apple-prinsippet om at kunden sjelden har rett. Jamfør min Superstreng-kollega Magnus, som nylig fikk følgende svar hos Officeline når han påpekte at dekselet på hans splitter nye MacBook bulte opp på venstre side av tastaturet: "Det der er ikke en garantidel". Men det skal de ha: Apple brukte bare litt over en uke på å erstatte det steindøde batteriet som MacBooken hans ble levert med. Og den hakkete oppdateringen av skjermbildet på Word for Mac kan man jo venne seg til. ;-)

Elisabeth sa...

Hehe. Problemet med fanatikere, skjønner du Eirik, er at argumenter og sarkastiske kommentarer ikke virker.
Jeg har funnet min religion, og jeg konverterer ikke til en ny selv om troen blir satt på prøve innimellom.
;-)