1.1.07

Godt nytt år!

6 kommentarer:

Plask sa...

Åh, så tøft! Jeg tok ikke ett nyttårsbilde i går, men dine var utrolig morsomme :-) Liker godt mange-bilder-tatt-fra-samme-sted-på-forskjellig-tidspunkt!
Gikk kvelden bra? Ingen rotter som spiste desserten?
Her skal det vaskes, gulv og servise, og så skal vi late oss til i morgen.

:-) Plask

Elisabeth sa...

Kvelden gikk veldig bra. Sjokolademoussen hadde overlevd i loftsboden, og kalkunen smakte som den skulle. Festen deres gikk bra også?

Har en gratis-jobb jeg må gjøre ferdig i dag, så det kan se ut som jeg må kutte ned på sofa-sløvingen noen timer nå. En hard start på det nye året ...

;-)

Anonym sa...

Gott nytt år Elisabeth, fina fyrverkeri bilder

Elisabeth sa...

Godt nytt år til deg også!
Gikk berserk med kameraet, og rent bortsett fra at jeg kanskje burde ha byttet objektiv (å ta bilde av fyrverkeri med makro-linse er kanskje litt ... eh ... ulogisk?), så er jeg godt fornøyd selv også.

Eivind sa...

Godt nytt år! Fine bilder. Ser ut som om noen gikk berserk på Bislet Stadion også. La oss håpe at alt gikk vel og ingen fikk synsskader. Kanskje tryggere å holde seg litt på avstand med makrolinse. ;-)

Elisabeth sa...

Hehe. Nå er dette utsikten til Fagerborg kirke og ikke Bislet Stadion, men kruttrøyken lå ganske tett, ja. Stensparken (og St.Hanshaugen for den del) er ikke de tryggeste stedene å oppholde seg nyttårsaften akkurat. Mye bortover-raketter ...