15.1.07

SpamSieve

Etter å ha prøvd demo-versjonen av SpamSieve (kun for Mac) i en måned kjente jeg desperasjonen komme snikende allerede et par dager etter at prøvetiden var utløpt. Da jeg installerte det lille programmet ble nemlig innboksen plutselig tømt for alt som lignet på Spam etter et par dagers "opplæring". Gullende ren og fin var den. Noe spam-filteret i Mail aldri har klart å få til. Det var som å sette seg i en tidsmaskin og hoppe tilbake til 1994 da jeg møtte internettet for første gang og ble glad hver gang jeg fikk mail, fordi den var til meg. Årets første innkjøp på Mac-fronten er herved unnagjort og jeg kan atter se frem til en ren og fin innboks. Juhu!

2 kommentarer:

Eivind sa...

Tester denne nå. Foreløpig ikke helt imponert, får fremdeles mye spam, men har også bare brukt den én dag. Skal gi den litt mer tid... :-)

Elisabeth sa...

Det tar litt tid å lære den opp, men når du har tatt deg bryet med å markere x-antall spam mail med "train as spam" og de du vil slippe igjennom med "train as good" tar det ikke lange tiden før den skjønner hva du vil ha.