10.1.07

Vrooooom!


Innsatsen ved symaskinen har resultert i en ny bag. Den ultimate skissebok-bagen. Med eget rom for fargeblyanter, blyant og - naturligvis - iPod'n, i tillegg til et glidelåsrom. Ikke i voksduk denne gangen, men den mest forseggjorte veska jeg har sydd sålangt. Den er til og med fôret. Hva gir'u meg?!
:-D

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg er dødsimponert! Tar du bestillinger? :-)

Plask sa...

I alle mine dager! Helt fantastisk, virkelig! Jeg slenger meg på Jorunns kommentar - tar du bestillinger?

Og FOR en nydelig symaskin!!!

:-) Plask

Elisabeth sa...

Takk! Og på spørsmålet om bestillinger så er vel i grunn svaret nei. Når det er sagt så er det fullt mulig å gjøre seg fortjent til en, så alt håp er jo ikke ute. Det er bare å være ekstra snill mot meg, og sørge for at jeg vet når dere fyller år osv. ;-)

Symaskinen er en arv etter min gamle farmor. Det er en av de tidligste Husquarna-maskinene som var koblet til el-nettet tror jeg. Og siden min gode farmor hadde utstyrsdilla har jeg et hav av dingser som kan kobles på den. Dingser jeg ikke klarer å forestille meg hva skal brukes til. Symaskinen er meget solid, (tror alle delene er laget av støpejern eller noe sånt), og jeg elsker fargen. Til og med ledningen og stikkontakten er grønne. Vidunderlig.

Og Kasper har en likedan en. Også litt viktig.

Anonym sa...

Veldig bra Elisabeth! Det har vært utvikling siden dine første spede forsøk - som for eks. da du forsøkte å sy fingeren fast i stoffet...

Hilsen mamma

Elisabeth sa...

Nå skjedde den fatala sy-tvers-igjennom-fingeren-episoden under syingen av den derre lappete dongerijakka jeg laget, og jeg tror at den fremdeles er noe av det mest avanserte jeg har laget. Riktignok etter et ferdig mønster, men dog ...

Og jeg blir fremdeles kvalm når jeg tenker på fingeren min med en mørkeblå tråd tvers igjennom. *Grøsser*

India sa...

What a beautiful sewing machine!

Oh, and the sketchbookbag is lovely, too. Are you going to cross-post this in English at DrawMo!, I hope I hope?

Elisabeth sa...

I'll do that tomorrow - when I get to work and can scan the Drawmo sketch I made tonight.
;-)