15.1.07

Ser man det ...

Det er visst ikke bare jeg som er på flyttefot i Cappelen for tiden. I dag flyttet nettsidene til Cappelen inn i sine nye sider. Har ikke fått gransket dem med et kritisk blikk enda, men umiddelbart vil jeg si at de i hvertfall er mer behagelige å se på enn de gamle.

8 kommentarer:

Eirik sa...

Ingen RSS, ikke validerende HTML og tekst som JPG midt på forsida? Men okei da, det ser penere ut. ;-)

Elisabeth sa...

Ja, det var jo det jeg sa?
Du må ikke ha for store forhåpninger, vet du.
Hehe.
;-)

Jill sa...

Hmm - nå husker jeg jammen ikke hvordan den forrige så ut. Men den er jo ryddig, denne her, da.

Er du også på flyttefot? Kontormessig? Eller hele forlaget?

Da jeg skulle levere ett eller annet til Gyldendal ifjor (eller var det året før? Da de akkurat hadde flyttet, i allefall), husket jeg ikke på den mailen som gjorde oppmerksom på flyttingen, og ble selvfølgelig stående passe forvirret utenfor fasaden - hvor skulle jeg levere? Til de nedrevne musteinene innenfor? Måtte fram med telefonen, ja, "Eh, hvor er dere...?" Litt dumt, ja :-)

Elisabeth sa...

Jepp, jeg er på flyttefot. Og ganske mange andre i huset driver også og bytter kontor. Og nå sitter jeg faktisk på det nye kontoret mitt - med ny Mac - og skriver dette. Har bare igjen å pakke og flytte en 13-35 pappesker så er alt på plass.

Det er i hvertfall seriøst deilig å ha maskin + ting på det kontoret hvor jeg skal være, i stedet for å ha det spredd utover to kontorer og et par meter av gangen også.
;-)

tomy sa...

Pluss for at man nå kan laste ned høyoppløselige omslag.

Elisabeth sa...

Så får vi bare håpe at de som laster det ikke glemmer å skrive hvem som har laget det hvis det brukes til noe annet enn å markedsføre boka ...

tomy sa...

Den infoen mangler, tror jeg.

Elisabeth sa...

Ja, det gjør det sikkert.
Men forhåpentligvis har de som trenger omslaget til noe boken tilgjengelig, og kan slå opp på kolofonsiden.

Uansett skal jeg sende alle deres gode tilbakemeldinger tilbake til nettredaksjonen. Tenkte bare jeg skulle gi dem en ukes tid. Tror de har jobbet døgnet rundt med å få dette på plass noen uker nå.
;-)