24.8.05

Og svaret er "Ja"

For et år siden skrev jeg: Er dette noe for meg?
225 innlegg senere kan jeg vel svare ja på det spørsmålet ...

8 kommentarer:

Jorunn sa...

Jeg er helt enig, svaret ser absolutt ut til å være ja. Du har en brillefin blogg. Gratulere med dagen! :)

HPL sa...

Enig med Jorunn. Mye morsomt som dukker opp i denne bloggen. Viste den for min gode halvdel og hun ble veldig interessert i noen av illustrasjon/design-lenkene dine.

Grattulerer med da'n! (som vi sier der jeg kommer fra)

Jorunn sa...

Forresten, et ufyselig spørsmål fra korrekturleseren i meg, men er det ikke noe veldig feil i det fine, fluesopprikkete bursdagsblogghodet ditt? :)

Tina sa...

Grattis (E)lisabet(h)! Helt enig i at bloggen din er brillefin, og en skikkelig bauta over all den unyttige informasjonen du på merkelig vis klarer å finne plass til i hodet ditt! Jeg bruker bloggen din stadig vekk (senest i dag, faktisk), som et kartotek over pussige nettsteder som er velegnet til å glede, overraske og slå ihjel tid. (Min kollega uten alt for mye å gjøre er også fornøyd!)

Elisabeth sa...

Takk for hyggelige kommentarer alle sammen. Og ja, det stemmer Jorunn og Tina, jeg har egenhendig barbert navnet mitt en smule. Til mitt forsvar vil jeg si at kreasjonen ble til litt sent i går kveld. Hehe. Men siden den ikke kommer til å bestå så veldig lenge får dere bære over med meg. Det er jo ikke akkurat den eneste korrekturfeilen jeg har begått her ... (Selv om det kanskje er den STØRSTE og RØDESTE.) ;-)

Mamma sa...

Gratulerer Elisabeth! Har moret meg over mye og mangt i din blogg. Hvordan du får tid til alt dette begriper jeg ikke, men håper det neste året vil by på like mange "morsomheter".

An. kommentarer til din ortografi: SKIT I DET. Ble øyeblikkelig satt i "soppsankermodus" da jeg så den. Litt skummelt med tanke på assosiasjoner til fluesopp ...

eivind sa...

Jeg tenkte øyeblikkelig på et par røde støvler med hvite prikker på som jeg gikk forbi i sentrum idag, som sikkert hadde passet fint med HH regntøy.

Gratulerer! Den første blogen jeg begynte å lese, og fremdeles en fin avstikker til alskens rariteter og underfundige påfunn og idéer når man trenger litt hverdagsflukt og pause fra blyanter, penner og laaaange arbeidsdager...

Den daglige dose med nødvendig gledesspredende surrealisme og nostalgi...

eivind (forvirret) sa...

Apropos den manglende h-en...

Er ikke det tegn på en ekte kunstner, som greier å forvirre, erte og skape debatt med enkle grep...? hehe...